Vi är det lilla företaget med de stora möjligheterna, för vi ser på dig som människa och lyssnar på dig innan vi försöker tillgodose dina behov.

Därför ser vi det som en stor förmån om du under eller efter ditt besök skriver en kort (eller lång) hälsning till oss, så att vi kan komma att betjäna dina önskemål bättre framöver.

Vårt mål är nämligen varken pengar eller makt – kärleken till den rörliga bilden är nog för oss!

Företagsidé

Vi drivs framför allt av en viktig faktor, som står över alla andra: Det är roligt att filma!

Det enkla ledordet genomsyrar allt vi gör och ger oss också många nöjda kunder. För oavsett hur dramatiskt eller allvarligt det vi arbetar med är, så finns det i grund och botten en kärlek till den rörliga bilden som visar sig i slutresultatet.

Mer specifikt kan man säga tre saker om våra produkter och vad de försöker göra:

  • Dela med sig av upplevelser med hjälp av fotografiska verktyg
  • Förmedla känslan av en upplevelse till andra
  • Skapa en känsla hos betraktaren för skeendet/företeelsen

De viktiga orden är känsla och upplevelse. Här kommer ni som kunder in: det är beställarens upplevelse och känsla vi arbetar med, så att det vi skapar och förmedlar återspeglar skeendet så som vår kund vill att det ska vara.

Värderingar

Vi står givetvis för kvalitet, annars vore vi i fel bransch. Men vad betyder kvalitet för oss?

Personligt bemötande – vi lyssnar först på vad kunden vill ha innan vi gör något
Flexibilitet – vi låser oss inte i invanda mallar utan ser på varje beställning med nya ögon
Kunnande – vi står till tjänst med vår erfarenhet så att produkten blir så bra som möjligt efter kundens önskemål
Helhetslösningar – vi samarbetar med företagen i omnejden så att kunden får helhetslösningar (kallas även Gnosjö-andan)
Avstämning – under resans gång och efter stämmer vi av, visar delar av arbetet och lyssnar så kunden är nöjd med slutprodukten innan vi lämnar den ifrån oss (vi blir ju aldrig riktigt nöjda…)
Våra kunder

Vi har alla möjliga typer av kunder och det är egentligen orättvist att försöka beskriva dem, men vi brukar se tre typer av beställare:

  • Företag – presentationer, jubileer
  • Föreningar – framträdanden, dokumentation
  • Privatpersoner – bröllop, högtidsdagar

När man nämner några så glömmer man andra, för i princip så kan vem som helst bli kund hos oss: den som vill återge ett skeende i rörliga bilder med ljud kan söka sig till oss.

Fördelar

Vi skapar filmen för dig oavsett om det är en reklamfilm för nationell tv eller en kortfilm för din hemsida. Dokumentation, redigering och presentation – vi ger dig helheten!

Mångsidighet

Vår främsta styrka är vår bredd. Reklam, bröllop, musik, information, dokumentation – vi filmar konstnärligt, dokumentativt eller informativt, allt efter dina behov. Din film är alltid unik, så tillsammans skapar vi just den film du behöver. Tidsramen är också viktig: vi rycker ut på snabba jobb lika väl som sätter oss att planera produktioner på lång sikt.

Passion

Vi lägger ner vår själ i allt vi gör, stort som litet. Ena dagen arbetar vi med stora företag som Nexans och Studieförbundet Vuxenskolan för att nästa dag filma ett mysigt bröllop i ett litet kapell. Vi står för kunnighet, teknisk expertis och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller stora produktioner eller familjehögtider.