Där det händer saker, där finns vi: vi dokumenterar, producerar och skapar film för både företag och privatpersoner. Vi utför en mängd olika produktioner inom film, både för visning på tv-skärmar, i biosal och på webben.

  • Högtidliga tillfällen

Vi arbetar professionellt med att filma vigslar, fester och andra högtidliga tillfällen. Dina önskemål är viktiga: vill du att vi håller låg profil för att inte störa, så gör vi det, utan att försämra kvaliteten på slutresultatet. Vi arbetar med flera kameror, framför allt i kyrkan, men även i festlokalen och vid middagar.

Dagen efter får du en kopia på råmaterialet på DVD, för att kunna uppleva allt igen när minnet är som färskast. Därefter redigerar ner vi materialet för att du ska kunna visa det för familj, vänner och bekanta utan behöva spola igenom timmar av ätande. Om ni vill kan vi även göra en längre version för att få med mer av den viktiga dagen.

Filmerna är givetvis smakfullt redigerade för att inte förta stämningen – de professionella videokamerorna fångar ögonblicket bra nog utan att behöva förstärka intrycken ytterligare.

  • Presentationsfilmer

Vi skapar en presentationsfilm av ditt företag som ger det där lilla extra – långt ifrån filmsnuttar med tomma lokaler och besvärat leende medarbetare. När vi skapar din film arbetar vi tillsammans med copywriter och röstartist för att skapa en bild av ditt företag och vad det kan erbjuda dina kunder. Ditt företags image och dess starka sidor vägleder skapandet av filmen vilket gör den unik, eftersom vi inte bara utgår efter en mall och skapar en dussinproduktion. Ditt företags stolta ansikte utåt är vårt företags bästa referens!

Numera är det inte bara nationell TV som gäller – de sociala medierna har givit företag en ny arena att visa upp vad den kan. Därför arbetar vi tillsammans med Streamcode.tv och erbjuder förmånliga priser på deras koncept Videoboost – ett sätt att snabbt, enkelt och med förvånande genomslagskraft få ditt företag att hamna högst på Googlesökningar och sociala medier.

  • Konvertera filmer till DVD/AVI

En del av vår verksamhet är inriktad mot att överföra och bevara äldre film som Super 8, Standard/Dubbel 8, 16 mm och diabilder. Vi tar även hand om de numera utdöende formaten VHS, VHS-c, S-VHS, S-VHS-c och 8 mm och för över dem till DVC – ett beständigt format för förvaring hemma. För att du ska kunna se filmen när du vill gör vi även en DVD och om du vill skickar vi dig filmen som .avi-format för att du ska kunna se den i datorn.

Vi för inte bara över filmen som den är – eftersom filmens färger försämrats genom åren och damm smugit sig in i rullarna. Den film du får tillbaka är ofta bättre än originalet, eftersom vi justerar färger, ljus och tar bort damm – allt ingår i priset. Vi kan även ta in filmen i datorn och justera kontrasten om filmen blivit riktigt dålig i förvaringen.

För priser och mer information, läs mer på vår sida
filmkonvertering.se.